Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Wibautstraat 282 1505 Hr Zaandam: Ontdek Deze Unieke Locatie

Wibautstraat 282 1505 Hr Zaandam: Ontdek Deze Unieke Locatie

Vrijwilliger worden bij hospice Het Tij in Zaandam

Wibautstraat 282 1505 Hr Zaandam: Ontdek Deze Unieke Locatie

Vrijwilliger Worden Bij Hospice Het Tij In Zaandam

Keywords searched by users: wibautstraat 282 1505 hr zaandam begraafplaats wibautstraat zaandam, uitvaartcentrum zaandam, overlijdensberichten zaandam, dierencrematorium zaanstad, begraafplaats zaandam, jan van scorelstraat 9 zaandam, strooiveld zaandam

Diepgaande Gids voor Wibautstraat 282, 1505 HR Zaandam: Locatie, Contactinformatie, Uitvaartdiensten en Meer

Locatie van Wibautstraat 282, 1505 HR Zaandam

Wibautstraat 282, met de postcode 1505 HR, bevindt zich in de prachtige stad Zaandam. Gelegen in het hart van Zaandam biedt deze specifieke locatie een unieke setting voor verschillende doeleinden, waaronder uitvaartdiensten. Laten we dieper ingaan op wat deze locatie te bieden heeft.

Contactinformatie voor Wibautstraat 282

Om in contact te komen met Wibautstraat 282, zijn er verschillende contactmogelijkheden beschikbaar:

 • Adres: Wibautstraat 282, 1505 HR Zaandam
 • Telefoon: [Voeg telefoonnummer toe indien beschikbaar]
 • E-mail: [Voeg e-mailadres toe indien beschikbaar]

Deze contactinformatie is essentieel voor degenen die meer willen weten over de locatie of die specifieke arrangementen willen bespreken voor uitvaartceremonies of crematies.

Crematorium Zaanstad Diensten

Crematorium Zaanstad, gelegen aan Wibautstraat 282, biedt een breed scala aan diensten om te voldoen aan de behoeften van nabestaanden tijdens moeilijke tijden. Enkele van de diensten die worden aangeboden, zijn:

 • Ceremoniemogelijkheden: Crematorium Zaanstad voorziet in diverse ceremonieruimtes, geschikt voor verschillende culturele en religieuze achtergronden.
 • Crematieopties: Het crematorium biedt professionele crematiediensten met respect voor individuele wensen en overtuigingen.
 • Herdenkingsruimte: Nabestaanden kunnen gebruikmaken van speciale ruimtes voor herdenkingen en condoleances.

Deze diensten maken Crematorium Zaanstad een respectvolle en passende locatie voor het vieren van het leven van dierbaren.

Uitvaartkosten in Zaanstad

Het plannen van een uitvaart is een emotionele en financiële uitdaging. In Zaanstad variëren de kosten van een uitvaart en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gekozen locatie en diensten. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om te overwegen:

 • Basisuitvaartkosten: Dit omvat diensten zoals het regelen van de uitvaart, de uitvaartkist en het overbrengen van de overledene.
 • Aanvullende kosten: Bloemen, rouwkaarten en catering zijn enkele van de extra kosten die kunnen worden toegevoegd aan de basisuitvaartkosten.

Om een beter begrip te krijgen van de specifieke kosten, is het raadzaam om contact op te nemen met de begrafenisondernemer of crematoriumbeheerder.

Crematiekosten bij Crematorium Zaanstad

De kosten verbonden aan een crematie bij Crematorium Zaanstad variëren op basis van de gekozen pakketten en eventuele extra opties. Hier zijn enkele punten om in overweging te nemen:

 • Basiscrematiekosten: Inclusief de eigenlijke crematieprocedure.
 • Crematiepakketten: Crematorium Zaanstad biedt verschillende pakketten met uiteenlopende diensten.
 • Optionele extra’s: Individuele wensen, zoals muziek tijdens de ceremonie of specifieke urnopties, kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Voor gedetailleerde informatie over crematiekosten is het raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Crematorium Zaanstad of de begrafenisondernemer.

Alternatieve Uitvaartdienstverleners in Zaanstad

Naast Crematorium Zaanstad zijn er andere uitvaartdienstverleners in de regio Zaanstad die verschillende diensten aanbieden. Enkele van deze dienstverleners zijn onder andere:

 • Begraafplaats Wibautstraat Zaandam: Voor degenen die de voorkeur geven aan een traditionele begrafenis biedt de begraafplaats Wibautstraat een serene rustplaats.
 • Uitvaartcentrum Zaandam: Verschillende uitvaartcentra in Zaandam bieden verschillende diensten en faciliteiten voor uitvaartceremonies en condoleances.
 • Overlijdensberichten Zaandam: Lokale kranten en online platforms publiceren overlijdensberichten om de gemeenschap op de hoogte te stellen van het overlijden van een geliefde.
 • Dierencrematorium Zaanstad: Voor huisdieren die deel uitmaken van het gezin, biedt het dierencrematorium Zaanstad respectvolle crematiediensten.
 • Begraafplaats Zaandam: Naast de begraafplaats Wibautstraat zijn er andere begraafplaatsen in Zaandam waar nabestaanden kunnen overwegen hun dierbaren te begraven.
 • Jan van Scorelstraat 9 Zaandam: Een specifieke locatie die relevant kan zijn voor specifieke uitvaartdiensten.
 • Strooiveld Zaandam: Voor degenen die de voorkeur geven aan asverstrooiing, biedt het strooiveld in Zaandam een respectvolle optie.

Voor gedetailleerde informatie over de diensten en kosten van deze alternatieve uitvaartdienstverleners wordt aangeraden om contact op te nemen met de respectieve instanties.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

 1. Wat zijn de contactgegevens van Wibautstraat 282, 1505 HR Zaandam?

 2. Welke diensten biedt Crematorium Zaanstad aan?

  • Antwoord: Crematorium Zaanstad biedt verschillende diensten, waaronder ceremoniemogelijkheden, crematieopties en herdenkingsruimten. Voor meer details kunt u de officiële website raadplegen.
 3. Wat zijn de basisuitvaartkosten in Zaanstad?

  • Antwoord: De basisuitvaartkosten in Zaanstad variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals de uitvaartondernemer en de gekozen diensten. Voor specifieke tarieven wordt aangeraden contact op te nemen met de begrafenisondernemer.
 4. Hoe kan ik de crematiekosten bij Crematorium Zaanstad achterhalen?

  • Antwoord: Voor gedetailleerde informatie over crematiekosten, inclusief pakketten en optionele extra’s, kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met Crematorium Zaanstad.
 5. Zijn er alternatieve begraafplaatsen in Zaandam?

  • Antwoord: Ja, naast de begraafplaats Wibautstraat zijn er meerdere begraafplaatsen in Zaandam waar nabestaanden kunnen overwegen hun dierbaren te begraven. Raadpleeg lokale begraafplaatsen voor meer informatie.
 6. Waar kan ik overlijdensberichten in Zaandam vinden?

  • Antwoord: Overlijdensberichten worden vaak gepubliceerd in lokale kranten en online platforms. Raadpleeg deze bronnen voor actuele berichtgeving.
 7. Biedt het dierencrematorium Zaanstad diensten aan voor huisdieren?

  • Antwoord: Ja, het dierencrematorium Zaanstad biedt respectvolle crematiediensten voor huisdieren.
 8. Wat zijn de faciliteiten van het uitvaartcentrum Zaandam?

  • Antwoord: De faciliteiten van uitvaartcentra in Zaandam variëren, maar ze bieden over het algemeen ruimtes voor uitvaartceremonies en condoleances. Neem contact op met specifieke uitvaartcentra voor meer informatie.
 9. Wat is het strooiveld in Zaandam?

  • Antwoord: Het strooiveld in Zaandam is een locatie waar nabestaanden de as van hun dierbaren kunnen laten verstrooien als een respectvolle manier van afscheid nemen.
 10. Wat is de relevantie van Jan van Scorelstraat 9 Zaandam voor uitvaartdiensten?

 • Antwoord: Jan van Scorelstraat 9 Zaandam kan een specifieke locatie zijn die relevant is voor bepaalde uitvaartdiensten. Neem contact op met de betrokken instanties voor meer informatie.

Deze veelgestelde vragen bieden nuttige informatie voor mensen die op zoek zijn naar specifieke details over Wibautstraat 282, 1505 HR Zaandam en gerelateerde uitvaartdiensten in de regio.

Conclusie

Wibautstraat 282, 1505 HR Zaandam, is niet alleen een fysieke locatie, maar ook een belangrijk knooppunt voor uitvaartdiensten in de regio. Met verschillende dienstverleners en faciliteiten in de buurt, hebben nabestaanden de mogelijkheid om op een respectvolle en passende manier afscheid te nemen van hun dierbaren. Of het nu gaat om crematie, begrafenis of andere uitvaartdiensten, de diversiteit aan opties in Zaandam biedt de gemeenschap de ruimte om op hun eigen manier te rouwen en te herdenken.

De hierboven verstrekte informatie dient als een gids voor degenen die meer willen weten over Wibautstraat 282 en de bredere context van uitvaartdiensten in Zaandam. Voor de meest actuele informatie wordt aangeraden rechtstreeks contact op te nemen met de betrokken instanties.

Categories: Details 55 Wibautstraat 282 1505 Hr Zaandam

Vrijwilliger worden bij hospice Het Tij in Zaandam
Vrijwilliger worden bij hospice Het Tij in Zaandam

Wat Kost Een Crematie In Zaanstad?

Natuurlijk! Hier is een herformulering van de passage:

“Wie zich afvraagt wat de kosten zijn voor een crematie in Zaanstad, kan een idee krijgen door de website Crematie.com te bezoeken. Op deze site kunnen crematiediensten worden geregeld, variërend in prijs afhankelijk van de specifieke wensen van de familie. De kosten beginnen bij 1.895 euro, maar kunnen variëren op basis van toegevoegde opties en persoonlijke voorkeuren.”

Wat Kost De Meest Simpele Crematie?

[Tarief van een eenvoudige crematie] Wat zijn de kosten van een basiscrematie? De kosten voor een gepersonaliseerd afscheid variëren doorgaans tussen de €6.500 en €11.000. Het goede nieuws is dat zelfs met een beperkter budget er nog veel opties beschikbaar zijn. Bij Monuta is het bijvoorbeeld mogelijk om een respectvol afscheid te regelen vanaf €3.195. Dit betekent dat er flexibiliteit is in het aanpassen van de uitvaartkosten aan verschillende budgetten, zodat families de gewenste diensten kunnen kiezen binnen hun financiële mogelijkheden.

Wat Als Ik De Crematie Niet Kan Betalen?

Wat als ik de crematie niet kan betalen? Als er onvoldoende financiële middelen zijn om de kosten van de uitvaart te dekken, zal de gemeente, vertegenwoordigd door de Sociale Dienst, de verantwoordelijkheid nemen voor de regeling van de uitvaart. Het is echter belangrijk op te merken dat de gemeente wellicht de mogelijkheid heeft om de gemaakte kosten te verhalen op de echtgenoot, echtgenote en/of de kinderen van de overledene. Het is dus van belang dat nabestaanden zich bewust zijn van deze potentiële financiële verantwoordelijkheid in geval van onvoldoende financiële dekking voor de uitvaartkosten.

Wat Is De Gemiddelde Prijs Van Een Crematie?

Wat zijn de kosten van een gemiddelde crematie? De totale kosten van een crematie omvatten verschillende aspecten, zoals de laatste verzorging van de overledene, het opbaren, de keuze van de kist, het rouwvervoer en de eigenlijke crematie. Deze basiskosten voor een crematie variëren doorgaans tussen €3.500,- en €4.000,-. Het is belangrijk te benadrukken dat deze bedragen slechts de basis vormen en dat additionele kosten mogelijk van toepassing zijn, afhankelijk van specifieke wensen of extra diensten. Het is raadzaam om contact op te nemen met een uitvaartondernemer voor gedetailleerde informatie over de totale kosten en om eventuele vragen met betrekking tot persoonlijke voorkeuren te bespreken.

Gevonden 33 wibautstraat 282 1505 hr zaandam

Vijfhoekpark - Wibautstraat 282, Zaandam, Noord-Holland, The Netherlands - Local Flavor - Yelp
Vijfhoekpark – Wibautstraat 282, Zaandam, Noord-Holland, The Netherlands – Local Flavor – Yelp
Top 10 Best Peruvian Restaurants Near Wibautstraat 282, 1505 Hr Zaandam, The Netherlands - Last Updated August 2023 - Yelp
Top 10 Best Peruvian Restaurants Near Wibautstraat 282, 1505 Hr Zaandam, The Netherlands – Last Updated August 2023 – Yelp

See more here: thichnaunuong.com

Learn more about the topic wibautstraat 282 1505 hr zaandam.

See more: blog https://thichnaunuong.com/wonen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *