Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 96 Lambertus Zijlplein 1067 Jr Amsterdam Update

Top 96 Lambertus Zijlplein 1067 Jr Amsterdam Update

Amsterdam: Brutale plofkraak geldautomaat Lambertus Zijlplein

Top 96 Lambertus Zijlplein 1067 Jr Amsterdam Update

Amsterdam: Brutale Plofkraak Geldautomaat Lambertus Zijlplein

Keywords searched by users: lambertus zijlplein 1067 jr amsterdam

Lambertus Zijlplein 1067 JR Amsterdam

Lambertus Zijlplein 1067 JR is een adres in Amsterdam, Nederland. In dit artikel zullen we de locatie, woninginformatie, koopmogelijkheden en andere voorzieningen in de buurt van Lambertus Zijlplein bespreken.

Locatie en adres

Lambertus Zijlplein 1067 JR is gelegen in Amsterdam, Nederland. Het plein is genoemd naar de Nederlandse architect Lambertus Zijl en is een belangrijk centraal punt in de stad. Het adres bevindt zich in de wijk Geuzenveld-Slotermeer, in het stadsdeel Nieuw-West. Dit stadsdeel staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, evenals de nabijheid van verschillende voorzieningen en openbaar vervoer.

Postcode 1067 JR (Lambertus Zijlplein in Amsterdam)

De postcode 1067 JR verwijst specifiek naar Lambertus Zijlplein in Amsterdam. Het is belangrijk om de juiste postcode te kennen bij het zoeken naar dit adres, omdat dit kan helpen bij het vinden van de exacte locatie op een kaart of in een navigatiesysteem. Het gebied rondom Lambertus Zijlplein heeft een levendige gemeenschap en biedt diverse mogelijkheden voor entertainment, winkelen en recreatie.

Woninginformatie en koopmogelijkheden

Lambertus Zijlplein biedt verschillende woningopties en koopmogelijkheden. Er zijn appartementen en huizen te vinden in verschillende prijsklassen en stijlen. Deze woningen variëren van gezinswoningen tot appartementen voor alleenstaanden. Voor geïnteresseerden in het kopen van een woning op Lambertus Zijlplein, zijn er verschillende makelaars en vastgoedwebsites die gedetailleerde informatie en aanbiedingen verstrekken. Een van de beschikbare woningen is Lambertus Zijlplein 79, dat in de verkoop staat volgens Funda.nl.

Amsterdam Lambertus Zijlplein

Amsterdam Lambertus Zijlplein is een bruisend gebied met verschillende voorzieningen en attracties. Er zijn diverse winkels, waaronder een Zeeman-winkel. Zeeman staat bekend om zijn betaalbare en kwalitatieve producten, waaronder kleding, textiel en huishoudelijke artikelen. De Zeeman-winkel op Lambertus Zijlplein is een populaire bestemming voor bewoners en bezoekers die op zoek zijn naar voordelige winkelopties.

Naast winkels zijn er ook verschillende restaurants in de buurt van Lambertus Zijlplein. Een bekend restaurant in de omgeving is Hünkar Restaurant, dat gespecialiseerd is in Turkse gerechten. Het restaurant biedt een uitgebreid menu met diverse kebab- en grillgerechten, evenals vegetarische opties. Hünkar Restaurant heeft een gezellige sfeer en wordt aanbevolen voor liefhebbers van de Turkse keuken.

Restaurants en andere voorzieningen in de buurt

Lambertus Zijlplein ligt in een wijk met verschillende voorzieningen en attracties. Naast Hünkar Restaurant zijn er ook andere eetgelegenheden in de buurt die een scala aan culinaire ervaringen bieden. Bewoners en bezoekers kunnen genieten van verschillende keukens, waaronder Italiaans, Surinaams, Chinees en meer.

Afgezien van restaurants, zijn er ook andere voorzieningen in de buurt van Lambertus Zijlplein, zoals supermarkten, scholen, parken en openbaar vervoer. Deze buurt is ideaal voor gezinnen, aangezien er verschillende basisscholen en middelbare scholen in de buurt zijn. Er zijn ook verschillende parken en groene ruimtes waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de buitenlucht.

De locatie van Lambertus Zijlplein is gunstig voor mensen die gebruik willen maken van het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes in de buurt van het plein, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van Amsterdam te reizen. Bovendien is er een tramhalte in de buurt, waardoor reizen naar het stadscentrum en andere delen van de stad nog handiger wordt.

Kortom, Lambertus Zijlplein 1067 JR is een levendige en uitnodigende buurt in Amsterdam, Nederland. Met diverse woningopties, voorzieningen en attracties, is het een geweldige plek om te wonen en te genieten van wat de stad te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de postcode van Lambertus Zijlplein 1067 JR?

De postcode van Lambertus Zijlplein 1067 JR is 1067 JR. Deze postcode verwijst specifiek naar dit gebied in Amsterdam.

2. Wat zijn de koopmogelijkheden op Lambertus Zijlplein?

Op Lambertus Zijlplein zijn er verschillende koopmogelijkheden beschikbaar, waaronder appartementen en huizen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met lokale makelaars en vastgoedwebsites voor meer informatie en aanbiedingen.

3. Welke restaurants zijn er in de buurt van Lambertus Zijlplein?

Er zijn verschillende restaurants in de buurt van Lambertus Zijlplein, waaronder Hünkar Restaurant, dat gespecialiseerd is in Turkse gerechten. Er zijn ook andere eetgelegenheden die een scala aan keukens bieden, zoals Italiaans, Surinaams en Chinees.

4. Zijn er supermarkten in de buurt van Lambertus Zijlplein?

Ja, er zijn supermarkten in de buurt van Lambertus Zijlplein. Bewoners hebben gemakkelijk toegang tot boodschappen en andere benodigdheden, aangezien er verschillende supermarkten in de omgeving zijn.

5. Welk openbaar vervoer is beschikbaar bij Lambertus Zijlplein?

Lambertus Zijlplein heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer. Er zijn buslijnen en een tramhalte in de buurt, waardoor reizen naar andere delen van Amsterdam gemakkelijk en handig is.

Categories: Ontdekken 42 Lambertus Zijlplein 1067 Jr Amsterdam

Amsterdam: Brutale plofkraak geldautomaat Lambertus Zijlplein
Amsterdam: Brutale plofkraak geldautomaat Lambertus Zijlplein

Verzamelen 16 lambertus zijlplein 1067 jr amsterdam

Lambertus Zijlplein 87, Amsterdam (1067 Jr) - Kadastralekaart.Com
Lambertus Zijlplein 87, Amsterdam (1067 Jr) – Kadastralekaart.Com
Vomar - Lambertus Zijlplein 119, Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands  - Grocery - Phone Number - Yelp
Vomar – Lambertus Zijlplein 119, Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands – Grocery – Phone Number – Yelp
Lambertus Zijlplein 87, Amsterdam (1067 Jr) - Kadastralekaart.Com
Lambertus Zijlplein 87, Amsterdam (1067 Jr) – Kadastralekaart.Com
Beyzade - Lambertus Zijlplein 29, Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands  - Lounges - Phone Number - Yelp
Beyzade – Lambertus Zijlplein 29, Amsterdam, Noord-Holland, The Netherlands – Lounges – Phone Number – Yelp
Hunkar Restaurant Restaurants, Addresses, Phone Numbers, Photos, Real User  Reviews, Lambertus Zijlplein 25, Amsterdam 1067 Jr Netherlands, Amsterdam  Restaurant Recommendations - Trip.Com
Hunkar Restaurant Restaurants, Addresses, Phone Numbers, Photos, Real User Reviews, Lambertus Zijlplein 25, Amsterdam 1067 Jr Netherlands, Amsterdam Restaurant Recommendations – Trip.Com
Apartment For Rent In 1067 Jr Amsterdam - Properstar
Apartment For Rent In 1067 Jr Amsterdam – Properstar

See more here: thichnaunuong.com

Learn more about the topic lambertus zijlplein 1067 jr amsterdam.

See more: https://thichnaunuong.com/wonen/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *